Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Of er pups verwacht worden, geboren zijn, en elk ander nieuws m.b.t. onze kennel.

Ori tweede in de rasgroep

Tijdens de show in 's Hertogenbosch wist Ori op beide dagen het CAC te halen. Hij heeft nu al voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap maar moet voor een laatste puntje toch nog even wachten tot hij 27 maanden is.

Maar onder keurmeester Ricky Lochs-Romans wist hij op de tweede dag ook nog eens reserve beste van de terriergroep te worden. Super trots zijn we op hem en dankbaar dat zijn fokker, Zbynek Kubik, hem aan ons toe vertrouwde.

Hij was op verzoek van zijn fokker ook ingeschreven op de Europese Kampioenschappen in Brussel en daar behaalde hij onder keurmeester R. Kanas een fraaie eerste plaats in de tussenklas met een dikke uitmuntend (als één van de weinige reuen die uitmuntend kregen).

 

Foto: Kynoweb

 

Nena gedekt en drachtig

Nena Ori

Op 5 augustus 2016 is Nena (Otterstone Enna Enya) van Elly Weijenborg-Weggemans & Lieset van Rossum gedekt door Ori (Oriflamme Fiery Lucifer), eveneens van Elly.

Het is nog even afwachten of ze inderdaad drachtig is maar als dat zo is dan worden de pups rond 7 oktober verwacht in Beesd.

 

Nena 6 weken drachtigEn ja, het is nu duidelijk. Nena is drachtig. Nog 3 spannende weken!!

 

Holly gedekt

Holly Tanner

Op 13 juli 2016 is Holly (Hecate HE v.d. Ossekoele) gedekt door Tanner (Eastessex Red Rocket) van Marianne Roos-Otten.

Een echo heeft uitgewezen dat Holly inderdaad drachtig is.

De pups worden rond 14 september verwacht bij Els en Henk van Gerwen in het fraaie Drenthe.

 

En op 12 september zijn ze dan geboren: 1 reutje en 1 teefje. Zie verder onder pups.

Ori Nederlands Jeugdkampioen

Tijdens de show in Hazerswoude-Dorp op 20 maart 2016 behaalde Ori zijn laatste puntje voor het Nederlands Jeugdkampioenschap. De andere twee punten behaalde in Groningen (waar hij tevens een CAC behaalde en een 3e BIS-Jeugdhond) en op de KCM van de Ned. Border Terrier Club in 2015. In slechts 5 shows wist hij de benodigde punten te behalen.